Unit 3 Section Ⅴ Writing Workshop-【金版教程】2024-2025学年高中英语选择性必修第一册作业与测评word(北师大版2019)
Section Ⅴ Writing Workshop
课时作业(七)
[基础训练]
Ⅰ 根据语境及首字母提示完成句子
1.The farm has changed over to o________ methods.
答案:organic
2.You should include some examples in your e________.
答案:essay
3.The worst thing you can do is underestimate an o________.
答案:opponent
4.Individuals can enrol (注册) on self-study courses in the university's language i________.
答案:institute
5.What would you do, for i________, if you found a member of staff stealing?
答案:instance
Ⅱ 单句语法填空
1.________ (chemistry) weapons are banned internationally.
答案:Chemical
2.He was ________ (cruel) neglected by his parents.
答案:cruelly
3.Some stores are bowing to consumer pressure and stocking ________ (organic) grown vegetables.
答案:organically
4.There is an increase in ________ (produce) of 20% above that of the corresponding period last year.
答案:production
5.Our aim is to create a welcoming environment ________ which residents feel comfortable, safe and a sense of belonging.
答案:in
1
学科网(北京)股份有限公司
Ⅲ 单句表达
1.这次撞车事故涉及多少辆汽车?
How many vehicles ________________ the crash?
答案:were involved in
2.我们可以用三句话来概括本课要点。
We can ____________ the main point of the lesson in three sentences.
答案:sum up
3.他们声称自己是重视治安问题的政党。
They ________________ the party of law and order.
答案:claim to be
4.我有很多话想说。
There are ________________ I want to say.
答案:billions of things
5.你需要的是一个允许你犯错的好老师。
What you need is a great teacher ________________________.
答案:who lets you make mistakes
[思维训练]
Ⅰ 阅读
A
This holiday season, holiday shoppers can for the first time send festive greetings that help protect rather than destroy our evergreen world. The beautiful e-card can be sent via TreeGreetings, available at http://www.TreeGreetings.com.
1
学科网(北京)股份有限公司
Each $8.95 TreeGreetings e-card comes with a virtual tour of the actual location where the gift tree will be planted along with a full-color, personalized planting certificate. The greetings feature musical slide shows with nature photography and inspirational messages.
“Our cards exemplify (是……的典型) the spirit of holiday giving,” said Alan Shamir, founder and CEO of Your True Nature Inc., which markets TreeGreetings electronic products. “Our customers can give back to the Earth by contributing to reforestation while sharing holiday goodwill with friends and family.” TreeGreetings offers a full range of e-cards to celebrate any occasion including birthdays, weddings, anniversaries, new homes, congratulations, Valentine's Day, Mother's Day, and Father's Day.
Individuals and organizations can easily send personalized TreeGreetings to their entire holiday lists at quantity-discounted rates, and distribution on a selected date can be scheduled days, weeks, or months in advance.
Gift trees are planted and cared for by well-established, reliable non-profit organizations including the internationally recognized Trees, Water & People, which has planted 1.2 million trees in Central America, and Plant-It 2020, a foundation created by singer John Denver in 1992.
After having received a Magnolia tree for his 11th birthday, Shamir gained a lifelong appreciation for the value and joy of receiving a living growing gift. He said, “My tree and I ‘grow up’ together! It has been such a valuable and important part of my life that I want to give others the experience of having a tree planted for their special occasions.”
1
学科网(北京)股份有限公司