Unit 5 Section Ⅲ Lesson 2-【金版教程】2024-2025学年新教材高中英语选择性必修第二册作业与测评word(北师大版2019)

| 6页
| 79人阅读
| 0人下载
河北华冠图书有限公司
进店逛逛

英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

专题图Section Ⅲ Lesson 2

课时作业(四)

[基础训练]

Ⅰ 根据语境及汉语提示和首字母提示完成句子

1.She was disappointed by his lack of ________ (主动性).

答案:initiative

2.Your encouragement will ________ (刺激) me to further efforts.

答案:stimulate

3.I know I can trust her in any ________ (情况).

答案:circumstance

4.We will comprehensively promote ________ (全面的) education.

答案:well­rounded

5.He was a man of forceful character, with considerable ________ (洞察力) and diplomatic skills.

答案:insight

6.I have always regarded him as a man of i________.

答案:integrity

7.He continued to p________ his goal of becoming an actor.

答案:pursue

8.I believe that each of us can c________ to the future of our country.

答案:contribute

9.As visitors, the least we can do is be c________ to the people in their own land.

答案:civil

10.Students can g________ valuable experience by working on the campus radio or magazine.

答案:gain

Ⅱ 单句语法填空

1.Their sons were three and six ________ (respective).

答案:respectively

2.The farm and ________ (surround) area was flooded.

答案:surrounding

3.It is their ________ (responsible) to ensure that the rules are enforced.

答案:responsibilitypage number 0

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

4.She showed a lack of ________ (judge) when she gave Mark the job.

答案:judgement

5.I've come to the ________ (conclude) that he's not the right person for the job.

答案:conclusion

Ⅲ 单句表达

1.明智的做法是不理他们。

The sensible thing is ______________________.

答案:to leave them alone

2.我自学弹钢琴。

I taught myself ______________________.

答案:how to play the piano

3.我把钥匙给你,你可以自己开门进去。

I'll give you a key ________________________________.

答案:so that you can let yourself in

4.他不但读了这本书,而且记得所读的内容。

He ______________________, but also remembered what he had read.

答案:not only read the book

5.为了达到这个限度,有许多技术问题得解决。

__________________________, a number of technical problems will have to be solved.

答案:In order to reach this limit

[思维训练]

阅读

A

Basic Coding & Data Science Institute at Georgetown University

E:\杨楠\课件\649英语\503YY19.TIFThis one­week pre­college summer technology program introduces students to such topics as creating a basic web page, data analytics, and the various ways to present data—all tools that can be helpful as citizens in the 21st century. To supplement the class lectures and hands­on activities, students also visit a well­known D.C.­based tech firm.

How Long: One week

Specific Subjects: Computer Programming, Coding, Digital Design

Boeing High School Scholars Program at Embry­Riddle Aeronautical Universitypage number 1

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

  We are sure that any tech­minded student would jump at the opportunity to spend part of their summer working with Boeing at Embry­Riddle Aeronautical University, so it shouldn't be too surprising that the Boeing High School Scholars Program is one of the most selective pre­college summer technology programs around.

  How Long: Varies

  Specific Subjects: Aerospace Engineering

Clark Scholar Program at Texas Tech

  Open to high school juniors and seniors, the program allows students an opportunity for hands­on practical research with leading researchers and members of the Texas Tech faculty (全体教员). This unique opportunity, which also includes weekly seminars and fields trips, pays students a $750 tax­free allowance, and provides room and board.

   How Long: Seven weeks

  Specific Subjects: Computer Science, Electronic Media, Energy, Engineering, Mathematics and Statistics, and more

Columbia University Summer Immersion

   Students can choose from a variety of subject areas in which to spend their three weeks, while also participating in extracurricular activities, and exploring New York City. Students leave the program with evaluation letters from their instructors, as well as a statement of completion from Columbia.

  How Long: Three weeks

  Specific Subjects: Engineering, Computer Science, Mathematics, and more

篇章导读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个大学的大学前暑期项目的相关情况。

1.Where should you go if you want to get some money for living expenses?

A.At Texas Tech University.

B.At Columbia University.

C.At Georgetown University.

D.At Embry­Riddle Aeronautical University.

答案:A 细节理解题。根据“Clark Scholar Program at Texas Tech(德州理工学院克拉克学者项目)”部分中的“This unique opportunity ... and provides room and board.(这个独特的机会还包括每周的研讨会和实地考察,为学生支付750美元的免税津贴,并提供食宿。)”可知,如果你想要一些生活费,可以参加该项目。故选A。

2.What is probably the focus of the first program?

A.Aerospace Engineering.

B.How to analyze the data.page number 2

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


由于学科网是一个信息分享及获取的平台,不确保部分用户上传资料的 来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系学科网,我们核实后将及时进行处理。