内容正文:
英语 必修·第一册 作业与测评
Period 1 Starting out & Understanding ideas (prereading)
课时作业(一)
Ⅰ 根据语境及汉语提示完成句子
1.Patience and Sarah was first published in 1969 under the ________ (题目) A Place for Us.
答案:title
2.The students began to feel ________ (想家的) after they had been here for a month.
答案:homesick
3.The figures were ________ (雕刻) from single blocks of marble.
答案:sculpted
4.Joanna left her husband because of his unacceptable ________ (行为).
答案:behavior
5.I'd recognise your handwriting anywhere—it's ________ (独特的).
答案:unique
Ⅱ 单句语法填空
1.The President is about to wind ________ his visit to Somalia.
答案:up
2.There may be a link between madness and ________ (creative).
答案:creativity
3.Henry Moore is considered to be the father of modern British ________ (sculpt).
答案:sculpture
4.Two hundred houses were burn ________ in the fire which broke out yesterday.
答案:down
5.The article on the magazine is very ________ (confuse).
答案:confusing
Ⅲ 单句表达
1.现在爸爸妈妈都不在家。
______________________ at home now.
答案:Neither dad nor mum is
2.飞机在机场上空盘旋以烧掉多余的燃料。
The plane circled the airport to ____________ excess fuel.
答案:burn up
3.她在学英语方面有困难。
She ________________________ English.
答案:has trouble (in) studying
4.一项调查表明,人们对该吃什么才能保持健康这个问题感到困惑。
A survey showed people __________________ what they should eat to stay healthy.
答案:were confused about
5.再三考虑后,我认为这是个错误。
______________, I think it was a mistake.
答案:On reflection
Ⅳ 阅读
A
For many English learners learning to write fluently in English is much more challenging than learning to speak fluently. Even for advanced level learners, written communications can come much more slowly in English than spoken communications.
Writing in English needs to follow rules of grammar much more closely than in spoken English. For example, if someone says “Please borrow me your pen” in conversation, it's clear from the context that the speaker intended to say “Please lend me your pen”. In written communication, words are even more important because they lack visual con