内容正文:
英语 必修·第一册 作业与测评
Period 3 Using language—Grammar & Vocabulary
课时作业(三)
Ⅰ 根据语境及汉语提示完成句子
1.The first ________ (辩论) was supposed to have been held on Tuesday.
答案:debate
2.If you stand on ________ (舞台) and share your view of the world, people will connect with you.
答案:stage
3.Miss Smith was at her best when she played the ________ (钢琴).
答案:piano
4.As a member of the club, I'm allowed access to the ________ (健身房) and the swimming pool.
答案:gym
5.Mary is always ready to ________ (争论) over the smallest issues.
答案:argue
Ⅱ 单句语法填空(并写出其句子结构)
1.The play is a ________ (drama) representation of a real event.____________
答案:dramatic 主+系+表
2.The audience threw flowers ________ the stage.____________
答案:onto 主+谓+宾+状
3.Six ________________ (dolphin) disappeared in the water from time to time. ____________
答案:dolphins 主+谓+状
4.The police are going ________ (investigate) the traffic accident. ____________
答案:to investigate 主+谓+宾
5.I saw her __________________ (apply) the sun cream to her face in the dressing room.____________
答案:applying 主+谓+宾+宾补
Ⅲ 单句表达
1.她不仅是一位歌手,还是一名优秀的作曲家。
She is ______________________ but also a great composer herself.
答案:not only a singer
2.下午,我们讨论了一些热点话题。
In the afternoon, we ____________________.
答案:discussed some hot topics
3.学校需要志愿者帮助儿童阅读。
Schools need ____________________ children to read.
答案:volunteers to help
4.这项计划给年轻人提供了获得工作经验的机会。
The programme affords young people the chance ____________________.
答案:to gain work experience
5.我想申请音乐节志愿者的工作,因为我对音乐非常着迷。
I want to ____________ the job of volunteering in the Music Festival because I'm addicted to music.
答案:apply for
Ⅳ 阅读
A
How to Study Smarter, Not Harder
Here are some of our favorite study tips that will help any student study smarter, not harder:
Recite As You Study
Reciting—saying things out loud should first take place as you read through each paragraph or section. Test yourself. This will help you to understand as well as learn faster because it is more active than reading or listening