Unit 6 Section Ⅰ Topic Talk-【金版教程】2024-2025学年新教材高中英语选择性必修第二册作业与测评word(北师大版2019)

| 6页
| 87人阅读
| 1人下载
河北华冠图书有限公司
进店逛逛

英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

UNIT 6 THE MEDIA

专题图Section Ⅰ Topic Talk

课时作业(一)

[基础训练]

Ⅰ 根据语境及汉语提示和首字母提示完成句子

1.You should draw up a plan or ________ (纲要) for the essay.

答案:outline

2.There were a large number of ________ (候选人) for the job.

答案:candidates

3.I need the ________ (包含最新信息的) sales figures but I can never pin him down at the office.

答案:up­to­date

4.The students were asked to ________ (解释) the poem.

答案:interpret

5.Every ________ (有空的) doctor was called to the scene.

答案:available

6.He was so irresponsible that I decided to d________ him.

答案:dismiss

7.After a long d________, the boss finally approved his proposal.

答案:debate

8.We b________ the news to the local population every morning.

答案:broadcast

9.I have to c________ with the manager about the matter.

答案:consult

10.It would provide hundreds of millions of dollars for research into a________ energy sources.

答案:alternative

Ⅱ 单句语法填空

1.It's unwise to pursue ________ (economy) development at the sacrifice of the environment.

答案:economic

2.Increasing numbers of people ________ (election) to work from home nowadays.

答案:elect

3.If you ________ (mixture) blue and yellow, you get green.page number 0

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

答案:mix

4.It's not clear ________ (precise) how the accident happened.

答案:precisely

5.Now a special TV network gives live ________ (cover) of most races.

答案:coverage

Ⅲ 单句表达

1.好像他们现在急需帮助。

____________________ they are in urgent need of help.

答案:It seems that

2.体育运动最大的好处就是将全家紧密连接在一起。

The best thing about sports is __________________________________________.

答案:that they knit the whole family close together

3.戒烟确实很难。

It's difficult __________________________.

答案:to give up smoking

4.我们什么时候去野营还没有决定下来。

It hasn't been decided ____________________.

答案:when we should go camping

5.在这种工作条件下工作不是一件愉快的事。

____________________________ is not a pleasure.

答案:Working in this condition

[思维训练]

阅读

A

A Family of Magazinespage number 1

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

E:\杨楠\课件\649英语\503YY31.TIFTake a look at the descriptions below to see which magazine is right for you!

  Let's Talk in English

Focus: Everyday conversational English.

 Audience: Suitable for junior high school students who want to improve their conversational English.

  Content: Covers such topics as shopping, work and family in daily American life.

   Studio Classroom

  Focus: Using practical English to speak on a variety of topics.

   Audience: Suitable for high school students and those beginning to express themselves on various topics in English.

  Content: Covers such topics as current trends, technology, travel, outdoor activities, business, famous people, lifestyle and idioms.

  Hot English

   Focus: Modern, spoken English in a fun and easy­to­learn form.

  Audience: Suitable for teachers and those preparing for TOEFL and other standard exams.

  Content: Lots of idioms that no one else will teach you, useful English expressions, phrasal verbs. Real English in true contexts.

   Advanced

  Focus: Expanding knowledge and developing an international perspective.

   Audience: Suitable for graduate students, business people, and advanced level students.

   Content: Articles from a variety of internationally respected magazines are used to discuss topics such as international politics, technology, finance, health and literature.

  How to Subscribe

   Subscribe online: Studio Classroom eShop

   Subscription Service: (0060)25339123

   Mail: You can print an order form and mail it to our central office.

Sending multiple copies of the form by mail may result in extra charges to your account.

  To confirm your order, please call at least 7 days after placing it: (0060)25330606.

  In person: Welcome to visit any of our branch offices and subscribe in person.英语插图

篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了四本杂志的主要内容、适宜人群以及如何订阅。

1.Who is Hot English intended for?

A.Those who prepare for exams.

B.Those who want to be teachers.page number 2

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


由于学科网是一个信息分享及获取的平台,不确保部分用户上传资料的 来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系学科网,我们核实后将及时进行处理。