Unit 4 Section Ⅰ Topic Talk-【金版教程】2024-2025学年新教材高中英语选择性必修第二册作业与测评word(北师大版2019)

| 6页
| 136人阅读
| 6人下载
河北华冠图书有限公司
进店逛逛

英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

UNIT 4 HUMOUR

专题图Section Ⅰ Topic Talk

课时作业(一)

[基础训练]

Ⅰ 根据语境及汉语提示和首字母提示完成句子

1.He felt sick and ________ (头晕目眩的) and then passed out.

答案:dizzy

2.Educators and others are interested in promoting social ________ (幸福).

答案:well­being

3.When it comes to the effect, it will help you to ________ (提高) the sense of keeping fit.

答案:enhance

4.We find it difficult to make the ________ (情节) adapted complete and attractive enough.

答案:plot

5.British attitudes towards ________ (口音) have deep roots and are based on class prejudice.

答案:accent

6.It is a lovely romantic c________, well worth seeing.

答案:comedy

7.I p________ that things are really okay when they're not.

答案:pretend

8.The ability to accurately understand how others are feeling may be used by a doctor to find how best to help her patients, while a cheater might use it to control p________ victims.

答案:potential

9.F________ expressions carry meaning that is determined by situations and relationships.

答案:Facial

10.The distribution of resources is u________ between rural and urban schools.

答案:unbalanced

Ⅱ 单句语法填空

1.________ (anxious) can be caused by lack of sleep.

答案:Anxiety

2.He felt ________ (embarrass) at being the centre of attention.

答案:embarrassedpage number 0

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

3.He was quite ________ (humour), and I liked that about him.

答案:humorous

4.People are ________ (confuse) about all the different labels on food these days.

答案:confused

5.The results of the experiment are not statistically ________ (significance).

答案:significant

Ⅲ 单句表达

1.我不知道我是否能来,但我尽可能来。

I don't know ____________________ but I'll try.

答案:if I can come

2.我能清醒思考的唯一时间就是当我独处时。

The only time I can think clearly is __________________.

答案:when I'm alone

3.她高兴得几乎不敢呼吸。

She was __________________ she scarcely dared to breathe.

答案:so happy that

4.这种新的交流方式让我想要更多。

This new form of communication just ______________________.

答案:made me want more

5.听了校长的话,我非常高兴,心跳得厉害。

Hearing ____________________________, I was more than glad and my heart beat wildly.

答案:what the head teacher said

[思维训练]

阅读

A

E:\杨楠\课件\649英语\503YY1.TIFIf you're looking to buy cheap theater tickets, then you've come to the right place! Whether it is on Broadway, or a show at your local theater, here at Sizzling Tickets we've got some great deals for you!

Aladdin the Musical

Run Time: 2 hours and 15 minutes, including one intermission (幕间休息) of 15 minutes

Audience: All ages

  This musical comedy provides generous family entertainment with lively dance routines and page number 1

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 选择性必修·第二册 作业与测评(北师)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

constant action. Well­loved songs such as A Whole New World and Prince Ali will have members of the audience singing along. This timeless story and its beauty, energy and magic will take your breath away.

Lion King the Musical

Run Time: 2 hours and 45 minutes, including one intermission of 15 minutes

Audience: All ages

The Lion King musical was first staged on Broadway in 1997, when it achieved great success. In fact, the Lion King musical has won several awards over the years for the way that this popular story has been displayed and the cartoon characters really come to life in a very exciting way when they reach the stage.

The Book of Mormon

Run Time: 2 hours and 30 minutes, including one 15 minutes' intermission

Audience: Young teens and older

  Winner of nine Tony Awards, including Best Musical and many other awards, the Book of Mormon is entertaining from start to finish and looks set to stay on Broadway in the near future.

Phantom of the Opera

Run Time: 2 hours and 30 minutes, including one intermission of 15 minutes

Audience: All ages

  The box office revenue (票房收入) for this show is higher than for any other movie or stage production. Some people love it so much that they have seen it twice, perhaps even again and again. The opera has been playing continuously at Her Majesty's Theatre in London since its first performance in 1986. And it's not just audiences that love the show. Phantom has won many awards, including Olivier Awards and Tony Awards.

篇章导读:本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个精彩的戏剧演出,包括演出的内容和时长等。

 

1.If you want to see a play longer than 2 hours and 30 minutes, you can choose ________.

A.Aladdin the Musical

B.The Book of Mormon

C.Lion King the Musical

D.Phantom of the Opera

答案:C 细节理解题。根据Lion King the Musical部分中的“Run Time: 2 hours and 45 minutes, including one intermission of 15 minutes(片长:2小时45分钟,包括一次15分钟的中场休息)”可知,如果你想看超过2小时30分钟的戏剧,你可以选择Lion King the Musical(《狮子王》page number 2

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


由于学科网是一个信息分享及获取的平台,不确保部分用户上传资料的 来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系学科网,我们核实后将及时进行处理。