内容正文:
WELCOME UNIT
UNIT 4 NATURAL DISASTERS
Section Ⅲ Discovering Useful Structures & Listening and Talkingg
课时作业(四)
目录
CONTENTS
1
课时作业(四)
Ⅰ 根据语境及汉语提示完成句子
1.He is a ________ (火山) expert, so I thought he might be teaching your class.
2.The ________ (台风) will land tomorrow morning.
3.No one noticed that water was leaking from the ________ (管子).
答案:volcano
答案
答案:typhoon
答案:pipe
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
4.This door should only be used in an ________ (突发事件).
答案:emergency
答案
5.Those organisms that are most suited to the environment will be those that will ________ (存活).
答案:survive
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
Ⅱ 单句语法填空
1.He's a man ________ brave deeds I respect.
答案:whose
答案
2.A balanced and healthy diet supplies enough energy _____ our body.
答案:to
3.She described in her composition the people and places ________ impressed her most.
答案:that
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
4.Jane Austin is the female writer ________ I like most.
答案:whom/that/who
答案
5.Yesterday I helped an old man ________ lost his way.
答案:who/that
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
Ⅲ 单句表达
1.这是我读过的一本最有趣的故事书。
This is the most interesting story book ___________________.
答案:that I have ever read
答案
2.我们应该多吃为我们提供日常所需维生素的食物。
We should eat more foods ____________________ daily vitamin needs.
答案:which/that supply us with
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
3.一名工作人员见他有困难,便过来帮忙。
One of the staff saw he was in difficulty and ________________.
答案:came to his aid
答案
4.他是我们班男生中唯一一个学过法语的。
He is the only one of the boys in our class ______________________.
答案:who/that has learned French
5.在古希腊有位画家,他画的画栩栩如生。
In ancient Greece lived an artist ___________ were almost lifelike.
答案:whose paintings
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
目录
Ⅳ 阅读
A
(2023·重庆巴蜀中学高一上学期期中考试)
Hurricane season is here. Fiona ruined Puerto Rico,
and less than two weeks later, Ian struck the west coast of Florida and its remnants (残余部分) moved up and hit the Eastern Seaboard.
Extreme weather events like Ian and Fiona have become more intense because of climate change. That reality has an influence on those of us in health care. We have a duty to protect and advance the he