内容正文:
WELCOME UNIT
UNIT 4 NATURAL DISASTERS
Section Ⅳ Reading for Writing & Assessing Your Progress
课时作业(五)
课时作业(六)
目录
CONTENTS
1
2
小精读
3
课时作业(五)
Ⅰ 根据语境及汉语提示完成句子
1.Her words had a magical ________ (影响) on us.
答案:effect
答案
2.The owner of the shop was ________ (清扫) his floor when I walked in.
答案:sweeping
3.The car hit the tree with a ________ (撞击).
答案:crash
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
4.All she could hear was the sound of the ________ (海浪) from the sea.
答案:waves
答案
5.Did you ________ (传达) my message to my father?
答案:deliver
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
Ⅱ 单句语法填空
1.The clock was ______ (strike) ten as we went into the supermarket.
答案:striking
答案
2.The length ________ the bridge is 200 metres.
答案:of
3.John ________ (study) in his room when he heard screaming.
答案:was studying
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
4.He makes ________ a rule never to borrow money.
答案:it
答案
5.________ summary, this was a disappointing performance.
答案:In
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
Ⅲ 单句表达
1.她突然想起她应当拟一个新计划。
It ________________ she ought to make a new plan.
答案:struck her that
答案
2.预计价格会急剧上涨。
Prices are expected __________________.
答案:to rise sharply
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
3.听讲座的有200人之多。
There were ________________ 200 people at the lecture.
答案:as many as
答案
4.这个实验是为了测试热对金属产生的影响。
The experiment is to test ____________________ metal.
答案:the effect of heat on
5.她明天将就如何在自然灾害中逃生发表演讲。
She will ___________ tomorrow on how to survive a natural disaster.
答案:deliver a speech
Ⅰ
Ⅱ
Ⅲ
Ⅳ
Ⅴ
课时作业(五)
目录
Ⅳ 完形填空
Every time we mention a natural disaster, we always think of the __1__ volcanic eruption. The volcano is one of the most surprising frightening __2__ of nature.
Have you ever seen a volcano __3__ violently with your own eyes? To be true, few people have such a __4__. Maybe you have seen quite a few pictures of these “fireworks” of __5__. Sometimes when a volcano __6__, a very large wall of melted rock moves down the side of a __7__. It looks like a “river of fire”. Sometimes volcanoes explode, __8__ the melted rock and ashes high into the air.