内容正文:
英语 必修·第一册[S]作业与测评
Section Ⅲ Lesson 2
课时作业(四)
[基础训练]
Ⅰ 根据语境及汉语提示和首字母提示完成句子
1.But the sport's strange form does place considerable ________ (压力) on the ankles and hips.
答案:stress
2.They have greatly ________ (减少) traffic on the road.
答案:reduced
3.She was curious about how the ________ (专家) did it.
答案:experts
4.What is the ________ (功能) of the sensors printed on plant leaves by MIT engineers?
答案:function
5.I would appreciate it if you could show me the way ________ (向城镇商业中心区).
答案:downtown
6.She forgot to turn on the TV and t________ missed the programme.
答案:thus
7.The m________ was called in to deal with the riot.
答案:military
8.I was amazed at the e________ of his knowledge.
答案:extent
9.In the end, we all decided to o________ a concert for Easter.
答案:organise
10.From his p________ on the cliff top, he had a good view of the harbour.
答案:position
Ⅱ 单句语法填空
1.This new start gave me an opportunity to redefine myself and discover an ________ (entire) new version of “cool”.
答案:entirely
2.Later, he worked in Africa, where many people suffered ________ blindness for lack of proper treatment.
答案:from
3.She quit her previous job due ________ the tight schedule.
答案:to
4.The ________ (edit) of the magazine is a smart young man.
答案:editor
5.He got ________ (interest) in foreign language when he was in college.
答案:interested
Ⅲ 单句表达
1.坦率地说,我仍然渴望我梦想中的大学。
________________, I still have a thirst for my dream university.
答案:To be frank
2.学生将因持续的不良行为而被学校开除。
Students will __________________ the school for persistent bad behaviour.
答案:be removed from
3.我们的目标达到了什么程度?
________________ did we achieve our aim?
答案:To what extent
4.对我来说,减轻压力的最好方法是锻炼。
As for me, ______________________________ is exercise.
答案:the best way to reduce stress
5.根据调查结果,北部地区的城市遭受严重的自然灾害,并且动物的总数已减少到不足1,000。
According to the research, many cities in northern have been ____________ a serious disaster and the total number of animals ________________ less than 1,000 now.
答案:suffering from; has been