UNIT 2 Section Ⅲ Writing Workshop & Viewing Workshop & Reading Club-【金版教程】2023-2024学年新教材高中英语必修第一册创新导学案word(北师大版2019)

| 31页
| 164人阅读
| 2人下载
教辅
河北华冠图书有限公司
进店逛逛

英语 必修·第一册[S]

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

Section Ⅲ Writing Workshop & Viewing Workshop

& Reading Club

Ⅰ.重点词汇

1.the area or distance within which sb can see or sth can be seen——n. sight

2.very surprised——adj. amazed

3.a person who rides a bicycle——n. cyclist

4.to go past a moving vehicle or person ahead of you because you are going faster than they are——vt. overtake

5.to protect sb/sth from attack——vi.& vt. defend

6.fair, generous and polite behaviour, especially when playing a sport or game——n. sportsmanship

7.a flat piece of metal, usually shaped like a coin, that is given to the winner of a competition or to sb who has been brave, for example in war——n. medal

8.a spoken or written answer——n. response

9.the ability to change or be changed easily according to the situation——n. flexibility

10.take__advantage__of__sth 利用某物

Ⅱ.教材原句

1.Ismael Esteban, in third place, was just ____________ (在……前面) his competitor.

答案:ahead ofpage number 0

 

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 必修·第一册[S]

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

2.Just a few seconds later, fourth-placed Navarro ________________ (赶上) him.

答案:caught up with

3.The audience ________________ (对……感到惊讶) his show of sportsmanship and cheered and clapped for the cyclists.

答案:was amazed at

4.Some Chinese fighting styles were invented ____________ (多于) 3,000 years ago.

答案:more than

5.Martial arts ____________________ (通常被称为) either soft or hard.

答案:are often referred to as

6.Perhaps ____________________ (最著名的……之一) Japanese martial arts today is karate.

答案:one of the best known

7.The Chinese migrants used to gather in a park to ________________ (享受文化活动)—one of which was kung fu.

答案:enjoy cultural activities

8.Karen is an ________________________ (经验丰富的拉丁舞教练) and her classes are very popular.

答案:experienced latin dance trainer

9.Sara's yoga classes are perfect for people who want to ________________ (提高他们的灵活性) and strength. page number 1

 

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 必修·第一册[S]

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

答案:improve their flexibility

10.It's great for beginners or people ________________ (从……中恢复) an injury because of its low impact.

答案:recovering from

1

sight n. 视野(教材P40)

归纳

拓展

情景

助记

①David watched until the train disappeared from sight.

大卫一直看着直到火车从视线中消失。

②Now that you caught sight of the thief, why didn't you prevent him from stealing?

你既然看见了小偷,为什么不阻止他行窃?

③The castle came into sight as we went round a bend in the road.page number 2

 

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


由于学科网是一个信息分享及获取的平台,不确保部分用户上传资料的 来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系学科网,我们核实后将及时进行处理。