内容正文:
Section Ⅲ Using Language
[基础训练]
Ⅰ 根据语境及汉语提示和首字母提示完成句子
1.The ________ (协会) was set up to preserve endangered species from extinction (灭绝).
答案:association
2.The most common meats are goat, chicken, beef and ________ (猪肉).
答案:pork
3.It was not until 1884 that the first artificial ________ (纤维) was made.
答案:fibre
4.Clothes are a ________ (基础的) form of selfexpression.
答案:fundamental
5.Are we satisfied with the quality and ________ (数量) of friends we currently have?
答案:quantity
6.Kids will play a t________ on you if you don't give them a treat in Halloween.
答案:trick
7.Weekend tours are i________ for families who want a short getaway.
答案:ideal
8.After the operation you may find it difficult to c________ and swallow.
答案:chew
9.He was typically m________ about his achievements.
答案:modest
10.What you're saying now is not c________ with what you said last week.
答案:consistent
Ⅱ 单句语法填空
1.We ________ (paint) the house before we moved in.
答案:had painted
2.By the time Jack returned from England, his son ________ (graduate) from college.
答案:had graduated
3.It is strongly recommended that the machines ________ (check) every year.
答案:(should) be checked
4.Large quantities of water ________ (be) polluted every year.
答案:are
5.Alcohol should only ever be taken in ________(moderate).
答案:moderation
6.The system works ________ (stable) in practice to improve product efficiency.
答案:stably
7.Our plan failed because we ________ (make) a terrible mistake.
答案:had made
8.Language is something that ________ (fundamental) distinguishes (区别) humans from animals.
答案:fundamentally
9.Fold other clothes as flat ________ possible.
答案:as
10.Everyone has the right to good medical care regardless ________ their ability to pay.
答案:of
Ⅲ 单句表达
1.我们在实施这些规则时必须保持一致。
We must ________________ applying the rules.
答案:be consistent in
2.这是我第一次出国旅行,我将要学习更多的知识。
It was the first time that I ____________ and I was about to learn more.
答案:had traveled
3.所有人不论社会地位如何,都应受到平等对待。
All should be treated equally _________