内容正文:
Section Ⅲ Integrated skills
Ⅰ.重点词汇
1.to attract attention to or emphasize something important——vt. highlight
2.to put a dead body into the ground, or to put something into a hole in the ground and cover it——vt. bury
3.an advantage over its enemy——n. superiority
4.to end a speech, meeting or piece of writing——vt.& vi. conclude
5.reasonable and acceptable——adj. justified
6.existing or happening now——adj. contemporary
7.fountain_pen 自来水笔
Ⅱ.教材原句
1.______________________________ (本次博览会的一个亮点) was a time capsule with Albert Einstein's message to people 5,000 years in the future.
答案:One highlight of the fair
2.The time capsule, ____________________________________ (埋在地下50英寸) in a park, was designed to be opened in the year 6939.
答案:buried 50 feet below the ground
3.It was filled with various objects that _________________________________ (打算展示生活是什么样的) like in America at the time the capsule was created.
答案:were intended to show what life was
4.Albert Einstein wrote a message to future generations, __________________________ (它是放在胶囊里的).
答案:which was put in the capsule
5.In his message, he wrote about ______________________________________
(人类取得的技术进步).
答案:the technological progress man had made
6.Our time is rich in inventive minds, the inventions of which could ____________________________ (让我们的生活更轻松).
答案:make our lives considerably easier
7.We are crossing the seas by power and use power also in order to __________________________________________________ (让人类从所有令人疲倦的肌肉工作中解脱出来).
答案:relieve humanity from all tiring muscular work
8.We have learned to fly and we are able to send messages and news ______________________ (毫无困难) over the entire world through electric waves.
答案:without any difficulty
9.However, his message was also colored by __________________________ (他生活的黑暗时代).
答案:the dark times he lived in
10.He mentioned a few social problems before concluding that he believed future generations would read his message with “a feeling of proud and ________________________ (合