Unit 6 Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas-【金版教程】2025-2026学年高中英语必修第二册作业与测评全书Word(外研版)

| 11页
| 43人阅读
| 4人下载
河北华冠图书有限公司
进店逛逛

英语 必修·第二册 作业与测评(外研)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

\\梁双\待考文件\课件\686英语(必修第二册作业测评(外研\灰UNIT 6.tif

Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas (pre­reading)

作业1 课内落实作业

Ⅰ 语境填词

1.They walked for thirty minutes. At the beach, there was no ________ (鲨鱼).

答案:shark

2.With ________ (聪明的) design, the building saves a lot of energy.

答案:intelligent

3.You can recognize the fish by the shape of their ________ (鱼鳍).

答案:fins

4.His head struck the bottom when he ________ (潜水) into the pool.

答案:dived

5.It ________ (使惊恐) me to think I was alone in the building.

答案:scared

6.The ________ (糟糕的) smell from the garbage made me cover my nose.

答案:awful

7.They have driven the rhino to the edge of ________ (灭绝).

答案:extinction

8.I'm only worried about his ________ (态度) to the job; his ability is not in question.

答案:attitude

Ⅱ 语法填空

1.The new policy ________ (target) to save water in daily life.

答案:is targeted

2.The sea turtle is an ________ (endanger) species. page number 0

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 必修·第二册 作业与测评(外研)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

答案:endangered

3.She was ________ (frighten) that the plane would crash.

答案:frightened

4.They will receive their ________ (award) at a ceremony in Stockholm.

答案:awards

5.We should keep the door ________ (lock) when we leave the house.

答案:locked

6.The car crashed into a tree, but ________ (fortunate), no one was seriously injured.

答案:fortunately

7.The ________ (scare) sound of thunder made the dog hide under the table.

答案:scary/scaring

8.The tourists stood on the boat, ________ (dive) into the clear blue sea one by one.

答案:diving

Ⅲ 选词填空

target, attack, horrible, cut off, scare, extinction

1.They ____________ the water supply to the house because we didn't pay the bill on time.

答案:cut off

2.Last summer, the volunteers ________ three heavily polluted rivers in the region.

答案:targeted

3.The dog suddenly ________ the passer­by, scaring the people around into screaming.

答案:attacked

4.The news of the earthquake left the whole city ________.

答案:scared

5.I had a ________ dream last night. There were monsters chasing me.

答案:horrible

Ⅳ 完成表达

1.幸运的是,雨正好在户外音乐会开始前及时停了,大家都玩得很开心。

________________________ just in time for the outdoor concert, and everyone had a great time.page number 1

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


英语 必修·第二册 作业与测评(外研)

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com

学科网 zxxk.com

答案:Fortunately, the rain stopped

2.并非每个努力学习的人都一定能在考试中取得高分。

________________________ is guaranteed to achieve high scores in exams.

答案:Not everyone who studies hard

3.这个决定是基于情感而非理性思考。

The decision ____________ emotion rather than rational thought.

答案:was based on

4.你是否通过努力奋斗而获取成功,而不只是空想?

Do you work hard for success ____________ daydream about it?

答案:rather than

5.我们听见她在隔壁房间唱着一首动听的歌。

________________________ a beautiful song in the next room.

答案:We heard her singing

Ⅴ 阅读

Last summer, I went to a beautiful beach with my family. When I dived into the sea, I expected to see colorful fish and clean water. However, what I saw instead scared me. The water was filled with plastic bags, bottles, and other waste. Many fish were trapped (困住) in the trash, struggling (努力) to survive. It was an awful sight that made me realize how serious environmental problems are.

These problems are not just happening in the ocean. Around the world, many species are facing extinction because of pollution, deforestation (乱砍滥伐), and climate change. Scientists have targeted these issues for years, but the situation is still getting worse. We cut down trees for paper and land, and factories pour harmful chemicals into rivers and the air. If we keep this attitude, our planet will be in great danger.

Fortunately, more people are starting to understand the importance of protecting the environment. Some communities organize clean­up events to remove trash from beaches and rivers. Others choose to use reusable products instead of plastic ones. These small actions can make a big page number 2

1

学科网 zxxk.com学科网 zxxk.com学科网(北京)股份有限公司

学科网 zxxk.com


由于学科网是一个信息分享及获取的平台,不确保部分用户上传资料的 来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系学科网,我们核实后将及时进行处理。