Unit 5 Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas-【金版教程】2025-2026学年高中英语必修第二册作业与测评全书Word(外研版)
英语 必修·第二册 作业与测评(外研)
Section Ⅰ Starting out & Understanding ideas (prereading)
作业1 课内落实作业
Ⅰ 语境填词
1.Our luggage was checked all the way through to our final ________ (目的地).
答案:destination
2.This old man is ________ (极其) kind and always helps those in need.
答案:extremely
3.When I was waiting for you, I happened to see a ________ (袋鼠) come by.
答案:kangaroo
4.His ________ (追求) for perfection is relentless.
答案:quest
5.The ________ (美术馆) has held an exhibition of art by Irish women painters.
答案:gallery
6.The world's ________ (本地的) peoples have preserved a vast amount of humanity's cultural history.
答案:indigenous
7.He recalled exactly what Bob had told him the ________ (以前的) night.
答案:previous
8.The small town has a ________ (独特的) culture, attracting many tourists every year.
答案:unique
Ⅱ 语法填空
1.This has been a ________ (challenge) time for us all.
答案:challenging
1
学科网(北京)股份有限公司
英语 必修·第二册 作业与测评(外研)
2.His courage and determination won the ________ (admire) of his classmates.
答案:admiration
3. He ________ (quit) his job next month.
答案:is quitting/will quit
4.She regarded herself, first and last, ________ a musician.
答案:as
5.We ________ (amaze) to find that the old house was still in good condition.
答案:were amazed
6.Less ________ a half hour later he returned upstairs.
答案:than
7.There are several ________ (crocodile) in the zoo.
答案:crocodiles
8.The boy ________ (play) football on the playground is very talented.
答案:playing
Ⅲ 选词填空
destination, gallery, quest, determine, profession, in particular |
1.The ________ newest exhibition combines traditional painting with digital media.
答案:gallery's
2.The report highlights several issues, ____________ the need for better education.
答案:in particular
3.The package includes flights to several different ________.
答案:destinations
4.His ________ for academic excellence drives him to study daily.
答案:quest
5.They were ________ to find a solution to the problem.
答案:determined
Ⅳ 完成表达
1.她决定辞职,去追求自己对绘画的热爱。
1
学科网(北京)股份有限公司
英语 必修·第二册 作业与测评(外研)
She ________________________ to pursue her passion for painting.
答案:decided to quit her job
2.说到打篮球,约翰是我们队里最出色的球员。
____________________________, John is the best player in our team.
答案:When it comes to playing basketball
3.做了多年朝九晚五枯燥的工作之后,他启程去环游世界了。
After years of working from nine to five in a boring job, he ____________ to sail round the world.
答案:set off
4.他们把宠物狗当作家庭的一员。
They ________________________ a member of the family.
答案:regard their pet dog as
5.这份工作无需以往的经验。
No ________________ is necessary for this job.
答案:previous experience
Ⅴ 阅读
Last month, I went on a travel quest. I decided to visit a small mountain village as my destination. This was not like my previous trips. I wanted to do something different and learn about new things.
Before this journey, I worked in an office. Sometimes I felt tired of this job, but I didn't quit because I knew this trip could give me a break. When I got to the village, I was amazed by the beautiful nature and the friendly indigenous people there. They wore colorful traditional clothes and lived simple but happy lives.I joined them in their daily activities. We worked in the fields together, and they showed me how to cook local food. It was so fun, and I forgot all my stress from work.
I visited a local gallery where I saw many beautiful paintings and handicrafts made by the villagers. It was amazing to see how talented they were. I also talked with a local guide. His profession was to show visitors around the village and tell them stories about it.
1
学科网(北京)股份有限公司