内容正文:
Unit 2 Wildlife Protection Words and Expression词汇总结练习
1. alarming adj.惊人的;使人惊恐的→alarm vt.使惊恐;使害怕;使担心 n.恐慌;警报;警报器
The disease is spreading at an (alarm) rate.
答案:alarming
2. extinct adj.已灭绝的→extinction n.灭绝
The sense of (exist) is the greatest happiness.
答案:existence
3.aware adj.知道;发觉;有……意识的→awareness n.意识
There was an almost complete lack of (aware) of the issues involved.
答案:awareness
3. adapt vi.适应vt.使适应;使适合→adaptation n.适应→adaptable adj.能适应的
It took me a long time (adapt) to the new environment.
答案:to adapt
5.observe vt.观察(到);注视;遵守→observation n.观察
I’m calling the restaurant to make a (reserve)of six for this Saturday evening.
答案:reservation
6.beauty n.美;美人;美好的东西→beautiful adj.美丽的→beautifully adv.漂亮地→beautify vt.美化
7.recover vi.恢复;康复 vt.找回;寻回→recovery n.恢复
It took him more than half a year to make a full (recover) from his heart operation.
答案:recovery
8.intend vi.& vt.打算;计划;想要→intention n.意图
9.exist vi.存在;生存→existence n.存在
The sense of (exist) is the greatest happiness.
答案:existence
10.harmony n.和谐;融洽→harmonious adj.和谐的→harmoniously adv.和谐地
We should do what we can to protect the wildlife to make sure we live in a (harmony) society.
答案:harmonious
11.emotion n.感情;情感;情绪→emotional adj.情绪的;易激动的;感人的→emotionally adv.情感上地
Mothers are often the ones who provide (emotion) support for the family.
答案:emotional
12. unusual adj.特别的;不寻常的→(反义词)usual adj.通常的;平常的→unusually adv.特别地;不寻常地
专题训练:
1.My washing machine (repair) this week,so I have to wash my clothes by hand.
2.I searched the Internet the train schedule and some hotel information.
3.The town was cut off from the rest of the world due heavy snow.
4.It is (usual) for the number of this species to decline so rapidly,for the government has already taken measures to protect them.
5.Some (insect) are good to crops and we should protect them.
6.Many trees were cut ,which resulted in the sandstorm of the city.
7.The wetlands are home to a large (vary) of wildlife.
8.When it comes reading classic books,he is very excited.
9.We are often told to pay attention to (protect) our eyesight.
10.Mother is often the one who provides (emotion) support for the family.
答案:1.is being repaired 2.for 3.to
4. unusual 5.insects 6.down
5. 7.variety 8.to 9.protecting
10.emotional
学科网(北京)股份有限公司
$$