内容正文:
Project 8 Task 3 Model 1
Payment by L/C
同步练习
1、 单选题
1. The goods have been ready ______ shipment _____ a long time. ( )
A. for; for B. of; for C. for; of D. of; in
2. The quality of your products is not in conformity to ______ of your samples. ( )
A. This B. that C. those D. these
3. It is only by L/C ______ we do business with new clients. ( )
A. This B. that C. which D. so
2、 词语中英互译
1.在规定时间内
2.随后的修改
3.执行订单
4. be ready for shipment
5. time of delivery
6. as agreed
三、句子中英互译
1. 今致函通知你方DJ199号订单的货物已经备妥待运,但是我们还未收到相关信用证。
2. 根据合同规定,你方信用证应该在五月底前到达我方。
3. We will arrange for the shipment with the least possible delay upon receipt of your amendment to L/C.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 8 Task 3 Model 1
Payment by L/C
同步练习答案
1、 单选题
1. The goods have been ready ______ shipment _____ a long time. ( )
A. for; for B. of; for C. for; of D. of; in
答案:A
2. The quality of your products is not in conformity to ______ of your samples. ( )
A. This B. that C. those D. these
答案:B
3. It is only by L/C ______ we do business with new clients. ( )
A. This B. that C. which D. so
答案:B
2、 词语中英互译
1.在规定时间内
答案:within the stipulate time
2.随后的修改
答案:Subsequent amendment
3.执行订单
答案:execute the order
4. be ready for shipment
答案:备妥代运
5. time of delivery
答案:交货日期
6. as agreed
答案:按约定
三、句子中英互译
1. 今致函通