内容正文:
Project 3 Task3 Model 2
Offering in Proforma Invoice to a Customer
同步练习
1、 单选题
1. _______ is no need to worry about supply.( )
A. That B. There C. It D. This
2. Any careless may result ______ great losses.( )
A.in B. from C.to D. of
3. _______reply to your email, we are pleased _______ the offer as follows.( )
A. In; making B. With; making
C.With; to make D. In; to make
2、 词语中英互译
1.进口许可证 _____________________
2.形式发票________________________
3.原材料 _________________________
4.payment terms ____________________
5.amount __________________________
6. delivery time _____________________
三、句子中英互译
1. Quantity:200 dozen
2.由于成本不断增长,我们这次别无他法,只能调整价格。
3.收到信用证两周后。
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 3 Task3 Model 2
Offering in Proforma Invoice to a Customer
同步练习答案
1、 单选题
1. _______ is no need to worry about supply.( )
A. That B. There C. It D. This
答案:B
2. Any careless may result ______ great losses.( )
A.in B. from C.to D. of
答案:A
3. _______reply to your email, we are pleased _______ the offer as follows.( )
A. In; making B. With; making
C.With; to make D. In; to make
答案:D
2、 词语中英互译
1.进口许可证 _____________________
答案:import license
2.形式发票________________________
答案:proforma invoice
3.原材料 _________________________
答案:raw material
4.payment terms ____________________
答案:支付条款
5.amount __________________________
答案:金额
6. delivery time _____________________
答案:装运时间
三、句子中英互译
1.Quantity:200 dozen
答案:数量:200打。
2.由于成本不断增长,我们这次别无他法,