内容正文:
unit 12 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.teachB.beachC.peach
答案:
B
2. A.teachersB.visitorsC.actors
答案:
B
3. A.buyB.dryC.fly
答案:
C
4. A.jumpedB.campedC.shopped
答案:
A
5. A.shout toB.talk toC.get to
答案:
A
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. How was the weather yesterday?
答案:
A
7. Where did the man go last weekend?
A.B.C.
答案:
B
8. What did Jim do on Saturday morning?
A.B.C.
答案:
A
9. What did Sam play yesterday afternoon?
A.B.C.
答案:
A
10. When did John visit his grandparents?
A.B.C.
答案:
B
11. What did the man do last night?A.He went to the cinema.B.He went to an English party.C.He had dinner with a friend.
答案:
B
12. When does Carol have a meeting?A.At 7:45 p.m.B.At 7:30 p.m.C.At 7:00 p.m.
答案:
C
13. What did the woman do yesterday?A.She went shopping.B.She had a party.C.She played tennis.
答案:
C
14. How was Susan's weekend?A.Exciting.B.Terrible.C.Busy.
答案:
A
15. When did Tom clean his room?A.Yesterday evening.B.Yesterday afternoon.C.Yesterday morning.
答案:
A
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Where did Jim go last Sunday?A.The museum.B.The cinema.C.The park.
答案:
B
17. What do we know about Lily?A.She is Jim's cousin.B.She isn't good at English.C.She is tall and thin.
答案:
B
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. What did Mary's grandfather do last night?A.He played chess with Mary.B.He drank tea with Mary's father.C.He read a newspaper.
答案:
A
19. How did Mary's grandfather come to her house?A.By bus.B.On foot.C.By car.
答案:
C
20. Who played computer games last night?A.Mary's uncle.B.Mary's brother.C.Mary's sister.
答案:
B
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. Who did Lucy go shopping with on Saturday morning?A.Her sister.B.Her aunt.C.Her mother.
答案:
C
22. When did Lily clean her room?A.On Saturday morning.B.On Saturday afternoon.C.On Sunday morning.