内容正文:
unit 11 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.horseB.houseC.police
答案:
A
2. A.flagsB.flowersC.follows
答案:
B
3. A.luckyB.likelyC.lovely
答案:
C
4. A.darkB.parkC.milk
答案:
A
5. A.not at allB.first of allC.all in all
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. Where did Tina go for her school trip?
答案:
B
7. How was the weather last Monday?
A.B.C.
答案:
C
8. What did Lily see in the zoo?
A.B.C.
答案:
A
9. How did Tom go to France?
A.B.C.
答案:
B
10. What did Amy buy when she was in Hangzhou?
A.B.C.
答案:
A
11. Where does the girl want to go?A.The museum.B.The zoo.C.The park.
答案:
B
12. Who did Lily have dinner with?A.Her friend.B.Her cousin.C.Her grandma.
答案:
A
13. Where did Tom go this weekend?A.The Beijing Zoo.B.The Great Wall.C.The Science Museum.
答案:
C
14. How long did Jim stay in Anhui?A.For two weeks.B.For three weeks.C.For four weeks.
答案:
B
15. When is the man going to Chicago?A.Next week.B.Next month.C.Next year.
答案:
B
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Where does Mike want to go for his trip?A.China.B.Canada.C.France.
答案:
B
17. Who does Amy want to go to the mountains with?A.Her friends.B.Her cousins.C.Her parents.
答案:
C
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. Where did Dale go for his trip?A.The zoo.B.The forest.C.The mountains.
答案:
C
19. Who did Dale go there with?A.His parents.B.His cousins.C.His friends.
答案:
A
20. What did Dale do there?A.He sang and danced.B.He drew a picture.C.He played volleyball.
答案:
B
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What is Mr Green?A.A singer.B.A farmer.C.A teacher.
答案:
C
22. When did Mr Green go for the trip?A.Last summer.B.Last autumn.C.Last winter.
答案:
A
23. How did Mr Green go to Sanya?A.By train.B.By plane.C.By bus.
答案:
B
24. Where did Mr Green have breakfast?A.At a friend's house.B.In a hotel.C.In a restaurant.
答案