内容正文:
unit 10 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.beefB.beachC.before
答案:
A
2. A.villageB.ageC.bridge
答案:
B
3. A.likeB.lookC.luck
答案:
C
4. A.wouldB.worldC.word
答案:
B
5. A.get upB.put upC.cut up
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. When does Sally have an egg and some bread for breakfast?
答案:
B
7. What does Jenny like?
A.B.C.
答案:
A
8. What does Lucy want to drink?
A.B.C.
答案:
B
9. What would Rick like to have for dinner?
A.B.C.
答案:
A
10. How much is a small bowl of dumplings?
A.B.C.
答案:
C
11. Where are the speakers talking?A.In a library.B.In a restaurant.C.In a police station.
答案:
B
12. What kind of noodles does the man like?A.Beef and tomato noodles.B.Beef and potato noodles.C.Mutton and tomato noodles.
答案:
A
13. What would the man like to have?A.Some pancakes.B.Some dumplings.C.Some beef soup.
答案:
B
14. What does the woman like?A.An ice-cream.B.Some green tea.C.Some orange juice.
答案:
C
15. How much is Special 2?A.12 yuan.B.15 yuan.C.27 yuan.
答案:
B
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Where does the girl have lunch?A.At home.B.At school.C.In a restaurant.
答案:
C
17. Who does the girl have lunch with?A.Her cousin.B.Her parents.C.Her classmates.
答案:
A
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. How many bowls of dumplings does the man want?A.Two.B.Three.C.Four.
答案:
A
19. What kind of dumplings would the man like?A.Mutton and potato dumplings.B.Beef and cabbage dumplings.C.Beef and potato dumplings.
答案:
B
20. What does the man want to drink?A.Some juice.B.Some milk.C.Some green tea.
答案:
B
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. When is Jeff's birthday?A.On September 14.B.On September 24.C.On October 24.
答案:
B
22. Where does Jeff have the party?A.At school.B.In a restaurant.C.At home.
答案:
C
23. Who is Mary?A.Jerry's sister.B.Jeff's sister.C.Ruth's cousin.