内容正文:
unit 8 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.frontB.behindC.around
答案:
B
2. A.turnB.runC.sun
答案:
A
3. A.phoneB.penC.often
答案:
C
4. A.airB.hereC.pair
答案:
A
5. A.come fromB.across fromC.far from
答案:
B
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. Where does the woman want to go?
答案:
C
7. What does the man want to do?
A.B.C.
答案:
B
8. What does Jane want to do?
A.B.C.
答案:
C
9. How can the man go to the hotel?
A.B.C.
答案:
A
10. How does Tom usually go to work?
A.B.C.
答案:
B
11. What is the woman doing?A.Asking the way.B.Reading a book.C.Talking on the phone.
答案:
A
12. Where is the bank?A.Behind a police station.B.In front of a hotel.C.Between a restaurant and a school.
答案:
C
13. How can the woman go to the park?A.On foot.B.By bus.C.By car.
答案:
A
14. What does Lisa like doing with her grandpa?A.Watching TV.B.Telling stories.C.Playing Chinese chess.
答案:
C
15. Who cooks in Jack's family?A.Jack's mother.B.Jack's aunt.C.Jack's grandma.
答案:
A
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Where is the restaurant?A.Behind a bank.B.Across from a school.C.In front of a post office.
答案:
B
17. How does the man go to the restaurant?A.By bike.B.On foot.C.By bus.
答案:
B
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. Where does Lisa live?A.Across from a supermarket.B.In front of a music club.C.Next to a bank.
答案:
A
19. What does Lisa like best?A.Bananas.B.Oranges.C.Apples.
答案:
C
20. What can Frank do?A.Play soccer.B.Play chess.C.Play the guitar.
答案:
C
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What is in Anna's neighborhood?A.A zoo.B.A park.C.A library.
答案:
A
22. What are Anna's favorite animals?A.Tigers.B.Giraffes.C.Monkeys.
答案:
C
23. Where is the supermarket?A.In front of a zoo.B.Across from a park.C.Behind a library.
答案:
B
24. How does John often go to the park?A.By bike.B.On foot.C.By car.
答案:
B