内容正文:
unit 7 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.weatherB.fatherC.other
答案:
A
2. A.dadB.badC.bed
答案:
B
3. A.coldB.couldC.cook
答案:
A
4. A.summerB.winterC.teacher
答案:
B
5. A.on a busB.on a chairC.on a vacation
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. What's the weather like?A.
INCLUDEPICTURE "http://kuailexue.com/data/img/a8da7d7d10242190b60ac93860e5193e.jpg" \* MERGEFORMATINET
B.C.
答案:
B
7. What is Aunt Sally doing?A.B.C.
答案:
A
8. What is Steve's sister doing?A.B.C.
答案:
C
9. What is the weather like in Toronto?A.B.C.
答案:
A
10. What is Linda's sister doing?A.B.C.
答案:
B
11. Where is Laura?A.In the park.B.At school.C.In the library.
答案:
C
12. What is the girl's brother doing?A.Playing pingpong.B.Doing his homework.C.Reading a book.
答案:
A
13. What is Peter doing?A.Doing the dishes.B.Cleaning his house.C.Using the computer.
答案:
C
14. What is the weather like?A.Snowy.B.Rainy.C.Sunny.
答案:
A
15. How's the weather?A.Warm and sunny.B.Cold and snowy.C.Cool and cloudy.
答案:
C
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. What does Alice want to do?A.To go to the library.B.To go to the movies.C.To eat out.
答案:
B
17. When do Frank and Alice want to meet?A.At 6:30 p.m.B.At 7:00 p.m.C.At 7:30 p.m.
答案:
B
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. Where do Helen and Dave want to go?A.The mountains.B.The park.C.The zoo.
答案:
A
19. How do they go there?A.By bus.B.On foot.C.By bike.
答案:
C
20. What do they want to have for lunch?A.Some hamburgers.B.Some Russian bread.C.Some rice.
答案:
B
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What day is it tomorrow?A.Monday.B.Saturday.C.Sunday.
答案:
A
22. What's Jenny doing?A.Cleaning the house.B.Taking a shower.C.Studying math.
答案:
23. B
24. What is Jenny's last name?A.Brown.B.Smith.C.Green.
答案:
C
25. Who is cooking lunch for the family?A.Jenny's moth