内容正文:
unit 6 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.thingB.singingC.ring
答案:
B
2. A.houseB.homeC.host
答案:
A
3. A.dishesB.washesC.watches
答案:
B
4. A.poolB.hallC.tell
答案:
A
5. A.go outB.work outC.eat out
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. What is Jenny doing?
答案:
B
7. What is Laura's cousin doing?
A.B.C.
答案:
C
8. What is Frank's mother making?
A.B.C.
答案:
B
9. What time is it in Tokyo?
A.B.C.
答案:
A
10. What is Jim's brother doing?
A.B.C.
答案:
C
11. What is Amy doing?A.Playing the drums.B.Playing the guitar.C.Playing the violin.
答案:
B
12. What are Dale's parents doing?A.Eating dinner.B.Watching TV.C.Walking in the park.
答案:
C
13. Who are the speakers?A.Father and daughter.B.Brother and sister.C.Teacher and student.
答案:
C
14. When do they want to go to the library?A.At 8:30 a.m.B.At 9:00 a.m.C.At 9:30 a.m.
答案:
A
15. Where is Jenny's mother?A.In the supermarket.B.In the library.C.In the radio station.
答案:
B
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. What is Laura doing?A.Listening to a CD.B.Watching TV.C.Reading a book.
答案:
C
17. What do they want to have for lunch?A.Some burgers and milk.B.Some rice and chicken.C.Some bread and eggs.
答案:
B
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. Who is Helen?A.Peter's friend.B.Peter's sister.C.Peter's cousin.
答案:
B
19. What is Peter's father doing?A.Reading a newspaper.B.Making soup.C.Watching TV.
答案:
C
20. What does Peter want to have for supper?A.Some zongzi.B.Some burgers.C.Some rice.
答案:
A
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What's Frank doing now?A.Watching TV.B.Swimming.C.Reading a book.
答案:
B
22. What day is it today?A.Monday.B.Tuesday.C.Wednesday.
答案:
A
23. What's Jim's favorite subject?A.English.B.Chinese.C.Art.
答案:
C
24. Who does Tom go to the supermarket with?A.His mother.B.His sister.C.His cousin.
答案:
B
25. Wh