内容正文:
unit 5 - 标准测试
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.zooB.doC.who
答案:
A
2. A.cuteB.cutC.cat
答案:
A
3. A.swimB.saveC.some
答案:
B
4. A.whiteB.waterC.watch
答案:
B
5. A.lots ofB.a set ofC.kind of
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. Where does the boy want to go this Sunday?
答案:
B
7. What animals does Jack like best?
A.B.C.
答案:
C
8. How many pandas are there in the zoo?
A.B.C.
答案:
C
9. What can Jim draw?
A.B.C.
答案:
A
10. What does the boy's brother have?
A.B.C.
答案:
C
11. Where does Linda want to go this weekend?A.The zoo.B.The park.C.The library.
答案:
A
12. Where are the elephants from?A.Thailand.B.China.C.Australia.
答案:
B
13. What does Julie think of elephants?A.Cute.B.Friendly.C.Shy.
答案:
A
14. When is Thai Elephant Day?A.On January 3rd.B.On March 13th.C.On May 23rd.
答案:
B
15. What animals does the man see in the zoo?A.Two pandas.B.Three tigers.C.Three giraffes.
答案:
C
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. What animals does Bob like best?A.Elephants.B.Tigers.C.Pandas.
答案:
B
17. What does Linda think of dogs?A.Lazy.B.Dirty.C.Cute.
答案:
C
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. What animals does Jim like best?A.Elephants.B.Tigers.C.Giraffes.
答案:
A
19. How do they go to the zoo?A.By bike.B.By subway.C.By bus.
答案:
C
20. Who are they?A.Teacher and student.B.Mother and son.C.Sister and brother.
答案:
B
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What does Bob think of elephants?A.Smart.B.Friendly.C.Beautiful.
答案:
B
22. Who is Dave?A.Bob's uncle.B.Julie's father.C.Becky's cousin.
答案:
B
23. What animals does Becky like best?A.Tigers.B.Koalas.C.Pandas.
答案:
C
24. What color are Bob's mother's favorite animals?A.Yellow and white.B.Black and white.C.Brown and white.
答案:
B
25. When do Bob's family go to the zoo?A.On Sunday.B.On Saturday.C.On Friday.
答案:
A
Ⅴ. 信息转换(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文。请根据短文内