内容正文:
unit 4 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.weekB.wearC.where
答案:
B
2. A.quietB.quiteC.quick
答案:
A
3. A.rightB.eightC.fight
答案:
C
4. A.earlyB.dirtyC.noisy
答案:
B
5. A.go outB.listen toC.on time
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. What can't Jack do in the classroom?
答案:
A
7. What time does Molly's class begin?
A.B.C.
答案:
B
8. What does Jenny do in Mr Smith's class?
A.B.C.
答案:
C
9. What does Eric have to do after supper?
A.B.C.
答案:
A
10. What can Amy do on Saturday evening?
A.B.C.
答案:
A
11. When does Jim have to practice the guitar?A.On Friday.B.On Saturday.C.On Sunday.
答案:
B
12. Where are they now probably(可能)?A.In the library.B.In the classroom.C.In the dining hall.
答案:
A
13. What is Frank good at?A.Playing the piano.B.Telling stories.C.Playing chess.
答案:
A
14. What does Lily do in the hallways?A.She sings.B.She runs.C.She dances.
答案:
C
15. What time does Jack have to get up?A.At 7:15.B.At 7:30.C.At 7:45.
答案:
C
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Where can Mary eat?A.In the hallways.B.In the dining hall.C.In the classroom.
答案:
B
17. When can Mary go to the library?A.On Monday.B.On Tuesday.C.On Friday.
答案:
C
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. When does Molly get up this morning?A.At 5:50.B.At 6:10.C.At 6:20.
答案:
B
19. Where is Molly's mother now?A.In Beijing.B.In New York.C.In Paris.
答案:
B
20. How does Molly go to school today?A.By taxi.B.By bus.C.By bike.
答案:
C
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What subject does Ms Clark teach?A.Math.B.English.C.Art.
答案:
B
22. Where is Ms Clark from?A.Paris.B.Beijing.C.New York.
答案:
C
23. What is Ms Clark good at?A.Playing volleyball.B.Playing the violin.C.Singing songs.
答案:
B
24. What can Jack bring to his dream school?A.CDs.B.Computer games.C.Music players.
答案:
C
25. What can Jack do in the cl