内容正文:
unit 3 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.busB.bikeC.book
答案:
A
2. A.likesB.livesC.leaves
答案:
B
3. A.riverB.runC.ride
答案:
A
4. A.shopB.storyC.stop
答案:
C
5. A.how farB.how manyC.how long
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. How does Tom go to school every day?
答案:
C
7. Which is Linda's?
A.B.C.
答案:
A
8. When does Eric go to Beijing?
A.B.C.
答案:
A
9. How does Bob go to Shanghai?
A.B.C.
答案:
B
10. How does Frank's brother go to school?
A.B.C.
答案:
B
11. How long does it take Peter to walk to school?A.For about 10 minutes.B.For about 20 minutes.C.For about half an hour.
答案:
A
12. How does Amy go to school today?A.On foot.B.By bike.C.By bus.
答案:
C
13. How far is it from Jim's house to school?A.About 1 kilometer.B.About 2 kilometers.C.About 3 kilometers.
答案:
B
14. How does Mary's father go to work?A.By subway.B.By bus.C.By car.
答案:
C
15. Who goes to school by boat in Dave's class?A.Mike.B.Dave.C.Lily.
答案:
A
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. Who does Mike go to Hainan with?A.His friend.B.His brother.C.His cousin.
答案:
C
17. How does Mike go to Hainan?A.By train.B.By air.C.By bus.
答案:
A
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. Who is Mary?A.Linda's sister.B.Bill's cousin.C.Linda's cousin.
答案:
B
19. Which subject does Linda's sister teach?A.History.B.English.C.Math.
答案:
B
20. How does Mary get to school every day?A.On foot.B.By bike.C.By bus.
答案:
C
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. How does Frank's grandfather go to school?A.On foot.B.On a ropeway.C.By boat.
答案:
B
22. What time does Frank's grandfather get to school?A.At 7:00.B.At 7:30.C.At 8:00.
答案:
B
23. What is Frank's grandfather's favorite subject?A.Chinese.B.Science.C.Math.
答案:
C
24. What does Frank's grandfather like to do?A.To play the drums.B.To play chess.C.To play soccer.
答案:
C
25. Wh