内容正文:
unit 2 - 标准测试
听力(共30小题;共30.0分)
Ⅰ. 关键词语选择(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到五个句子。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个你所听到的单词或短语。 每个句子读两遍。
1. A.showerB.showC.singer
答案:
A
2. A.playB.earlyC.today
答案:
B
3. A.halfB.haveC.five
答案:
A
4. A.workB.walkC.word
答案:
B
5. A.a set ofB.a pair ofC.lots of
答案:
C
Ⅱ. 短对话理解(共10小题;每小题1分,满分10分)
你将听到十段对话,每段对话后有一个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
6. When does Jack's sister get up every day?
答案:
B
7. What does Peter do at 7:00 in the evening?
A.B.C.
答案:
B
8. When does Frank go to the art club?
A.B.C.
答案:
C
9. Which is the boy's brother?
A.B.C.
答案:
B
10. What does Jim do at 5:30 in the afternoon?
A.B.C.
答案:
A
11. What time does Tim go to school every day?A.At 7:00.B.At 7:10.C.At 7:30.
答案:
B
12. Who runs in the morning in Jack's family?A.Jack's father.B.Jack's brother.C.Jack's mother.
答案:
C
13. What does Lisa do at 9:30 in the evening?A.She takes a shower.B.She plays the violin.C.She goes to bed.
答案:
C
14. What time does Tom's father go to work?A.At 7:15 a.m.B.At 7:50 a.m.C.At 8:00 a.m.
答案:
B
15. What does Jim's brother do at 9:00 in the evening?A.He plays computer games.B.He washes his clothes.C.He does his homework.
答案:
A
Ⅲ. 长对话理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到两段对话,每段对话后有几个小题。请在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至17小题。
16. What does Mary do after she gets up?A.She reads a book.B.She runs.C.She takes a shower.
答案:
B
17. What time does Mary have breakfast?A.At 6:50.B.At 7:00.C.At 7:30.
答案:
C
听下面一段对话,回答第18至20小题。
18. What does Dick do at 7:00?A.He goes to school.B.He watches TV.C.He eats breakfast.
答案:
C
19. What does Dick have for breakfast?A.Some bread and milk.B.Some bread and an egg.C.An apple and some milk.
答案:
A
20. What time does Dick go to school?A.At 7:30.B.At 7:40.C.At 7:50.
答案:
C
Ⅳ. 短文理解(共5小题;每小题1分,满分5分)
你将听到一篇短文,短文后有五个小题。请根据短文内容,在每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。短文读两遍。
21. What time does Jane get up?A.At 8:00.B.At 7:45.C.At 7:30.
答案:
C
22. What does Jane have for lunch?A.Some rice.B.Some burgers.C.Some bread.
答案:
B
23. What is Jane's favorite subject?A.English