内容正文:
Project 4 Task2 Model 2
Replying to the Received Counter-offer Letter from an Old Customer
同步练习
1、 单选题
1.We them a lower price before the labor cost went up.
A. did quote B. quote C. do quote D. does quote
2.We wish to remind you our products are widely accepted overseas this price.
A. of; in B. that; in C. of; at D. that; at
3. We expect our first transaction.
A. Smooth B. smoothly C. smoothness D. competitive
2、 词语中英互译
1.还盘
2.订单过多
3.收到
4.make concession
5.remind sb of sth
6. try one’s best
三、句子中英互译
1. 你们会觉得我方价格合理并尽早向我们下单。
2. 目前市场竞争激烈,请考虑将所报的价格降5%。
3. No discount will be allowed unless your order is over 10 M/Ts.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 4 Task2 Model 2
Replying to the Received Counter-offer Letter from an Old Customer
同步练习答案
1、 单选题
1.We them a lower price before the labor cost went up.
A. did quote B. quote C. do quote D. does quote
答案:A
2.We wish to remind you our products are widely accepted overseas this price.
A. of; in B. that; in C. of; at D. that; at
答案:D
3. We expect our first transaction.
A. Smooth B. smoothly C. smoothness D. competitive
答案:A
2、 词语中英互译
1.还盘
答案:counter-offer
2.订单过多
答案:be fully committed
3.收到
答案:in receipt of
4.make concession
答案:作出让步
5.remind sb of sth
答案:提醒某人某事
6. try one’s best
答案:尽力
三、句子中英互译
1. 你们会觉得我方价格合理并尽早向我们下单。
答案:We hope you will find our p