内容正文:
Project 4 Task2 Model 1
Replying to the Received Counter-offer Letter
同步练习
1、 单选题
1.We are regretful your offer is not line with the market.
A. At B. in C. for D. on
2. We have to point out your prices cannot compete with from the neighboring countries.
A. This B. that C. those D. these
3. If you were prepared to lower your price 6%, we might place large orders.
A. Of B. to C. on D. by
2、 词语中英互译
1.达成交易
2.把……考虑在内
3.惯例
4.point out
5.smooth transaction
6. regular customer
三、句子中英互译
1. 这么低的价格使我们没有利润空间。
2. 如果你的订单足够大的话,我们可以降低价格。
3. We are unable to accept the price you quoted.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 4 Task2 Model 1
Replying to the Received Counter-offer Letter
同步练习答案
1、 单选题
1.We are regretful your offer is not line with the market.
A. At B. in C. for D. on
答案:B
2. We have to point out your prices cannot compete with from the neighboring countries.
A. This B. that C. those D. these
答案:C
3. If you were prepared to lower your price 6%, we might place large orders.
A. Of B. to C. on D. by
答案:D
2、 词语中英互译
1.达成交易
答案:conclude transaction.
2.把……考虑在内
答案:take sth into consideration
3.惯例
答案:customary practice
4.point out
答案:指出
5.smooth transaction
答案:顺利交易
6. regular customer
答案:老客户
三、句子中英互译
1. 这么低的价格使我们没有利润空间。
答案:The low prices leave us w