内容正文:
Project 5 Task 3 Model 2
Rejecting the repeat order
同步练习
1、 单选题
1. We regret to inform you that the goods cannot___________.
A. ship from stock B. be supplied from stock
C. supply from stock D. available from stock
2. We will effect shipment for the goods ________ S.S. "Star" on March 21st, 2019.
A. Ex B. per C. on D.of
3. We believe that you will find our products ______
A. Satisfactory B. satisfaction C. satisfied D. satisfy
2、 词语中英互译
1.由…卸下
2.新到货
3.有现货
4. the same as
5. short stock
6. proforma invoice
三、句子中英互译
1. 我方想要求你方今早安排续订单发货
2. 兹确认已按照以下条款向贵方出售下列货物。
3. We hope that you book your order promptly as the market is advancing.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 5 Task 3 Model 2
Rejecting the repeat order
同步练习答案
1、 单选题
1. We regret to inform you that the goods cannot___________.
A. ship from stock B. be supplied from stock
C. supply from stock D. available from stock
答案:B
2. We will effect shipment for the goods ________ S.S. "Star" on March 21st, 2019.
A. Ex B. per C. on D.of
答案:B
3. We believe that you will find our products ______
A. Satisfactory B. satisfaction C. satisfied D. satisfy
答案:A
2、 词语中英互译
1. 由…卸下
答案:ex
2. 新到货
答案:new supplies
3. 有现货
答案:have stock
4. the same as
答案:与……一样
5. short stock
答案:缺货
6. proforma invoice
答案:形式发票
三、句子中英互译
1. 我方想要求你方今早安排续订单发货