内容正文:
Project 5 Task 2 Model 2
Signing Purchase Contract
同步练习
1、 单选题
1. We confirm our agreement on _________of the following goods.
A. Sell B. have sold C. purchase D. have purchased
2. We are considering_________ your terms stated on Sept. 15.
A. Accepting B. to accept C. accept D. accepted
3. The buyer shall open_________ a bank acceptable to the seller an irrevocable L/C_____ reach the seller 30 days before shipment.
A. through; for B. at; to C. with; for D. with; to
2、 词语中英互译
1.毛重
2.签订合同
3.溢短装
4. rayon
5. delivery time
6. under-mentioned goods
三、句子中英互译
1. 请会签合同,供我们存档。
2. 因此,我方向你方续订购下列商品。
3. Our urgent need of the goods requires prompt shipment.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 5 Task 2 Model 2
Signing Purchase Contract
同步练习答案
1、 单选题
1. We confirm our agreement on _________of the following goods.
A. Sell B. have sold C. purchase D. have purchased
答案:C
2. We are considering_________ your terms stated on Sept. 15.
A. Accepting B. to accept C. accept D. accepted
答案:A
2. The buyer shall open_________ a bank acceptable to the seller an irrevocable L/C_____ reach the seller
30 days before shipment.
A. through; for B. at; to C. with; for D. with; to
答案:D
2、 词语中英互译
1. 毛重
答案:gross weight
2. 签订合同
答案:sign a contract
3. 溢短装
答案:more or less
4. rayon
答案:人造丝
5. delivery time
答案:装