内容正文:
Project 5 Task 1 Model 2
An Old Customer Accepting the Offer
同步练习
1、 单选题
1.Our payment terms are______, irrevocable letter of credit for CIF value.
A. Confirmed B. combined C. completed D.committed
2._______________ your situation, we decide to accept your offer this time as an exception.
A. Consider B. Considering C. Considered D. Consideration
3. We hereby pleased to_______ an order for 100 sets of washing machines with you at USD 320.00 per set.
A. Have B. book C. placing D. sell
2、 词语中英互译
1.接受报盘
2.大订单
3.急需
4. children’s bed sheet
5. business contracts
6. short stock
三、句子中英互译
1. 随函附上BT369号合同一式两份。
2. 货物应在收到信用证后30天内发出。
3. 包装:每件装一塑料袋,10 件装一纸箱。
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 5 Task 1 Model 2
An Old Customer Accepting the Offer
同步练习答案
1、 单选题
1.Our payment terms are______, irrevocable letter of credit for CIF value.
A. Confirmed B. combined C. completed D.committed
答案:A
2._______________ your situation, we decide to accept your offer this time as an exception.
A. Consider B. Considering C. Considered D. Consideration
答案:B
3. We hereby pleased to_______ an order for 100 sets of washing machines with you at USD 320.00 per set.
A. Have B. book C. placing D. sell
答案:B
2、 词语中英互译
1. 接受报盘
答案:accept offer
2. 大订单
答案:a large order
3. 急需
答案:in urgent need
4. children’s bed sheet
答案:儿童床单
5. business contracts
答案:商务合同