内容正文:
Guess lantern riddles
节日falls on/be marked
be observed/be celebrated on…
(1)The Lantern Festival falls/is marked/observed/celebrated on the 15th day of the 1st lunar month.
(2)“Guessing lantern riddles” is an essential part of the Festival.
(3)Lanterns of various shapes and sizes are hung in the streets, attracting countless visitors.
(1)元宵节在农历正月十五。
(2)“猜灯谜”是节日的重要组成部分。
(3)街道上挂着各种形状和大小的灯笼,吸引了无数游客。
翻译
“庆祝”节日
的表达
基础篇-看图猜谜
Chapter 1:Chinese version
猜一成语
答案·七嘴八舌
猜一成语
答案·如虎添翼
猜一成语
答案·三言两语
猜一人物
答案·毕加索
猜一地名
答案·巴黎
猜一人物
答案·莫言
Chapter 2:English version
Riddle 1: What month do soldiers hate?
Answer: March
Riddle 2 : What's full of holes but still holds water?
Answer: a sponge
Riddle 3: What building has the most stories?
Answer: A library
Riddle 4: Which is faster, hot or cold?
Answer: Hot's faster,
because you can catch a cold.
Riddle 5: When is your mind like a rumpled皱巴巴的 bed?
Answer: When it is not made up.
make up mind:下定决心
Riddle 6: How many feet are there in a yard?
Answer:
It depends on how many people stand in the yard.
3 feet 英尺 = 1 yard 码
Riddle 7: Why is an empty purse always the same?
Answer: There is no change in it.
Riddle 8: What book has the most stirring chapters?
Answer: A cook book.
什么书有最动人的章节?
烹饪书(注:stirring动人的;搅拌的)
预设标题文本
Thanks for your participation
133072.92
$$