内容正文:
Project 2 Task2 Model2
Sending An Enquiry Letter to the Regular Supplier
同步练习
1、 单选题
1.We are making an enquiry________the goods, would you please send us a catalogue? ( )
A.for B.of C.in D.about
2.The price is ______us, and we would sign a long-term contract with you. ( )
A.acceptable to B. received by
C.acceptable for D.reached to
3.We would like you to make offers _______ CIF basis. ( )
A.at B. in C.on D.for
2、 词语中英互译
1.公吨
2.寻找
3.工厂交货
4.intend to do sth.
5.FCA
6. Chinese costume ______________________
三、句子中英互译
1. 请向我方报你方2000台计算机FOB纽约的优惠价。
2. 我们对你们的最新目录印象深刻。
3. Please take it into consideration when your quotations are made.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 2 Task2 Model 2
Sending An Enquiry Letter to the Regular Supplier
同步练习答案
1、 单选题
1.We are making an enquiry________the goods, would you please send us a catalogue? ( )
A.for B.of C.in D.about
答案:A
2.The price is ______us, and we would sign a long-term contract with you. ( )
A.acceptable to B. received by
C.acceptable for D.reached to
答案:A
3.We would like you to make offers _______ CIF basis. ( )
A.at B. in C.on D.for
答案:C
2、 词语中英互译
1.公吨
答案:metric ton
2.寻找
答案: look for
3.工厂交货
答案:EXW
4.intend to do sth.
答案:打算做……
5.FCA
答案:货交承运人
6. Chinese costume ______________________
答案:唐装
三、句子中英互译
1. 请向我方报你方2000台计算机FOB纽约的优惠价。