内容正文:
Project 1 Task 3 Model 1
Investigating the potential customer(buyer) ’s credit
同步练习
1、 单选题
1. Any ______ information about their business standing will be valued by us. ( )
A.detailed B. details C. part D. particular
2. We will manage to provide you ______ this brand . ( )
B.for B. to C. with D.in
3. We hope to ______ form you soon . ( )
A.hear B. receive C. see D. get
2、 词语中英互译
1.上述公司
2.写信目的
3.保密
4. reference
5. be good enough to
6. be grateful for
三、句子中英互译
1. 我方会对你方提供地一切信息严格保密。
2. 他们表示他们指定贵公司作为他们的证明人。
3. We shall do our best to help you know more about their financial status and credit.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 1 Task 3 Model 1
Investigating the potential customer(buyer) ’s credit
同步练习答案
1、 单选题
1. Any ______ information about their business standing will be valued by us. ( )
A.detailed B. details C. part D. particular
答案:A
2. We will manage to provide you ______ this brand . ( )
A.for B. to C. with D.in
答案:C
3. We hope to ______ form you soon . ( )
A.hear B. receive C. see D. get
答案:A
2、 词语中英互译
1.上述公司
答案:above-mentioned company
2.写信目的
答案:writing intention
3.保密
答案:in confidence
4. reference
答案:证明人
5. be good enough to
答案:足够好地……
6. be grateful for
答案:对……心存感激
三、句子中英互译
1. 我方会对你方提供的一切信息严格保密。
答案:Any information you provide for us will be in strict confidence.
2. 他们表示他们