内容正文:
Project 2 Task2 Model 1
Sending an Enquiry letter to the New Supplier
同步练习
1、 单选题
1.We are ______ your early and favorable reply.
A. hoping to B. awaiting for C. looking forward D. anticipating
2. We would like to state that the price quoted _______ is the most favorable one.
A. Quoting B. quotation C. quoted D. quote
3. _______, please quote us your most favorable price.
A.Meantime B. Meanwhile C. In the same time D. The same while
2、 词语中英互译
1. 图解目录
2. 寻找
3. 成本+运费
4. 详情
5. intend to
6. hear from sb.
三、句子中英互译
1. 请告知你方对哪些商品感兴趣,以便我方给你方报价和寄送最新样品。
2. 感谢你方2月10日的来信,向我方询盘唐装。
3.We have been informed that you are making an enquiry for chemicals.
原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!
学科网(北京)股份有限公司
$$
Project 2 Task2 Model 1
Sending an Enquiry letter to the New Supplier
同步练习答案
1、 单选题
1.We are ______ your early and favorable reply.
A. hoping to B. awaiting for C. looking forward D. anticipating
答案:D
2. We would like to state that the price quoted _______ is the most favorable one.
A. Quoting B. quotation C. quoted D. quote
答案:C
3. _______, please quote us your most favorable price.
A.Meantime B. Meanwhile C. In the same time D. The same while答案:B
2、 词语中英互译
1. 图解目录
答案:illustrated catalogue
2. 寻找
答案:look for
3. 成本+运费
答案:CFR
4. 详情
答案:detailed information
5. intend to
答案:打算做……
6. hear from sb.
答案:收到某人来信
三、句子中英互译
1. 请告知你方对哪些商品感兴趣,以便我方给你方报价和寄送最新样品。
答案:Please let us know wh