内容正文:
Section Ⅱ Learning About Language (Grammar)
[基础训练]
Ⅰ 根据语境及汉语提示完成句子
1.I'm sure we will find a wide variety of choices available in that great ________ (自助餐厅).
答案:cafeteria
2.This ladder doesn't seem very ________ (稳定的).
答案:stable
3.The chefs there were trained in Italy and food made with imported (进口的) ________ (烹饪材料) was served.
答案:ingredients
4.Which ________ (品牌) of toothpaste do you use?
答案:brand
5.Rennie had eaten his supper in the ________ (食堂).
答案:canteen
Ⅱ 单句语法填空
1.The old woman found her purse ________ (steal) while she was doing some shopping.
答案:had been stolen
2.It was not until he got home that he knew what ________ (happen).
答案:had happened
3.She hadn't ________ (see) for four days and there was concern for her safety.
答案:been seen
4.Since his parents died early, he had to earn his own ________ (live) when he was a teenager.
答案:living
5.Helen said that she ________ (move) to another flat.
答案:had moved
6.She told us that the meeting ________ (cancel).
答案:had been cancelled
7. As I told my parents at dinner that first night, it was all a little more highpressure than I ________ (expect).
答案:had expected
8.The government has taken measures to bring down the high prices of daily goods to keep the market ________ (stably).
答案:stable
9.Pasta's basic ________ (ingredient) are flour and water, sometimes with the addition of eggs or oil.
答案:ingredients
10.The wallet ________ (wrap) up in newspaper contained half the money he had lost.
答案:had been wrapped
Ⅲ 单句表达
1.山顶上恰巧有个绞架,是很久以前竖在十字路口上的。
It happened that at the top of a hill a gallows ____________________ at a crossroads long ago.
答案:had been set up
2.红烧肉是我最喜欢的菜肴之一。
____________________ is one of my favorite dishes.
答案:Red braised pork
3.她向外望去,夜空布满了星星。
She looked out and the night ________________ stars.
答案:was peppered with
4.当她听说她朋友在那次事故中丧生时便大哭起来。
When she heard that her friend ______________ in the accident, she burst out crying.
答案:had died
5.作业做完后,他继续在网上搜索。
As the assignment __________________,