内容正文:
陕西省西安铁一中2017-2018学年七年级上学期入学测试
英语试题
I.选择填空
1.How many _________ can you see in the picture?
A.man B.child C.people
答案:C how many后接名词复数。
2.Where _______ you just now? I _______ at school.
A.were,were B.were,was C.was,were
答案:B just now用于一般过去时。
3.-Whose book is it?-—It's not ________ book.It's ________.
A.I,hers B.mine,hers C.my,hers
答案:C 名词前用形容词性物主代词,用名词性物主代词代表事物。
4.My grandpa is old,_______ he looks young.
A.and B.but C.or
答案:B 句意:我的爷爷很老但是他看起来很年轻。前后句事实相反,中间用转折连词。
5.I have two good pen friends.One is an American, ________ is in England.
A.another B.another one C.the other
答案:C 两者中的另一个用the other.
6.—Thank you very much!—___________.
A.You're right B.All right C.You are welcome
答案:C 句意:“很感谢你!”“不用客气!”
7._________ come to Yang Ling's birthday party?
A.Would like to B.Would you like to C.Would you like
答案:B 固定句型:“Would you like to do sth.?”
8.This knife is yours,Ann.________,please.
A.Put on it B.Put it on C.Put it away
答案:C put sth. away意为“把......放好”